Foto's

Sophie Marceau

Sophie Marceau (°1966)

Sophie en haar moeder kwamen in februari 1980 in contact met een modellenbureau dat op zoek was naar tieners. De twee dachten echter niet dat er veel uit zou komen, maar een castingdirecteur voor een film die bekend stond als La Boum vroeg het modellenbureau om een tieneractrice voor te stellen voor het project.
De actrice tekende vervolgens een langdurig contract voor de film. De film was een hit in Frankrijk en andere Europese landen en zo werd de actrice beroemd.

Sophie and her mother came across a modelling agency in February 1980 that was scouting for teenagers. However, the two did not think much would come out of it but a casting director for a film known as La Boum asked the modelling agency to suggest a teenage actress be part of the project.
The actress then signed a long-term contract for the movie. The film was a hit in France and other European countries and thus made the actress rose to fame.